Коментари уз чланке поводом дрона са мапом Велике Албаније

Пеја Vreme: 15.10.2014 04:23h

Још ће на крају Србија да им плати што су били приведени. Добро смо прошли не смем ни да помислим шта би нам се десило да су албанци знали колико нам је шупље обезбеђење ,уместо застава ко зна шта би нам пало на главе.На стадиону је био и председник и други функционери ово је озбиљан пропуст на коме можемо само да се замислимо, шта је све могло и може недај Боже да се догоди обичним грађанима и деци на спортским приредбама. Толике мере обезбеђења МУП,редари, па и ВС у центру вежба за параду. Страшно а ускоро нам долазе важни гости, неко би због обога требало озбиљно да одговара ИМАЛИ СМО СРЕЋЕ.

= извор: Брат албанског премијера ухапшен на стадиону Партизана због изазивања инцидента са албанском заставом!

*

Реалност

Довољно је да на утакмицу дођу сви власници посластичарница и продавци семенки у Београду, па да стадион буде пребукиран навијачима Албаније …

невесиње

досли смо из невесиња и херцеговине кад ова брука. па на ста ово лици. из авиона се видило од поцетка да свуда свира, да нема никакве организације,они долазе, срби им продају регуларно карте па јебем ја такве србе и ове мулце на трибинама. нека будала реце да кад је била утакица против бх да није било нереда. јадан ти, они су били у кавезу а ми с мо им топовске ударе бацали и кад је полиција досла да их застити уствари помагали су нам, турцима се коса запалила,вратили се куце целави,исцјепани и усмрдјели.на трибинама велики транспарент ‘ратко хвала ти’,судија трази да се скине нико неце а ово је само један мали детаљ и никад на бољој утаакмици нисам био. а ово вецерас је од поцетка било јасно да је сиптарима све дозвољено и као да су они домацини.лети застава по сред терена а судија као да се то њега не тице него играц мора да реагује па онда на њега скацу сиптари у фазону како смије то да дира.па ста је полиција радила

= извор: УЖИВО НЕМА НАСТАВАКА http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/uzivo-albanski-navijaci-okupirali-beograd-clanak-1588963

**

 

Зоран Тесиц | 14/10/2014 22:48

Мислим да су се албанци много озбиљније спремили за овај мец. Постигли су оно сто су и оцекивали. Оно сто смо имали са хрватима је мала маца у односу на ово сад. Истовремено цеститам РТС-у на преносу, мора да су имали цак две камере на стадиону. Као да су преносили мец две локалне екипе на Новом Зеланду и то преко сателита.

Предраг Познавалац | 14/10/2014 22:50

Најлепсе молим да исправите, није у питању албанска застава, него застава тзв. „Велике Албаније“ са натписом, 2 фотографије, а на којој се налази велики део Србије у саставу Албаније.

Вукадин Врбник | 14/10/2014 22:52

Ова утакмица имала је веома сличан ток оној у Јеревану. Одбрана и Матић ок али јаловост нашег напада, где је задртост и неспособност Адвоката само потврђена. Овога пута спасао нас је прекид. А како нам се сјајно развијао напад под Друловићем ! Као звездаш сањам кад ће доћи дан да играју Митровић, Марковић, Јојић . . . а да Караџића и Адвоката блиско не буде.

Будале узас | 14/10/2014 22:56

Бице 3:0 за Албанију… Које смо ми будале!?

Верољуб Драшковић | 14/10/2014 23:20

Надамо се, да се на војној паради неће поновити инцидент са заставом „велике албаније“…

Принцип Београдски | 14/10/2014 23:21

Смишљена провокација страних обавештајних служби да се направе нереди, оптужи Србија и компромитује предстојећа величанствена посета руског председника Путина.

Срдјан Милосављевиц | 14/10/2014 23:27

Утакмица високог ризика је имала за последицу,да је много полицајаца било у граду …мада Албанских навијаца…ЗВАНИЦНО НИЈЕ БИЛО…просао сам поред Турске амбасаде…цували су је…за сваки слуцај…Провокација Албанаца вероватно је и била, али засто да се навијаци појаве на терену, па где су ти полицајци на терену и одакле петарде,при таквој контроли…не дај бозе да се Путин предомисли и не додје на параду,због лицне безопасности…само би нам то требало…Брука, немам реци

ПРОВЕРИТИ СЛУЖБЕ БЕЗБЕДНОСТИ | 14/10/2014 23:37

*
ШТА БИ БИЛО ДА ЈЕ ЛЕТЕЛИЦА КРЕНУЛА КА ЛОЖИ ГДЕ ЈЕ СЕДЕО ПРЕДЕСЕДНИК СРБИЈЕ и да је место заставе носила експлозив ?

У Јапану би сви руководиоци безбедносних служби сутра дан поднели оставке.
Да би се спречило понављање сличних догађаја (нпр. на војној паради), Влада мора сменити све руководиоце свих надлежних служби !

! ! | 14/10/2014 23:43

„Брат са америцким пасосем“
Провидно али опсте познато из разних циркуса сиром света!

Александар Поповиц | 14/10/2014 23:50

Оцигледно, детаљно осмисљена теска провокација са албанске стране. Добро је сто се ствар није изродила у нереде. Знало се да је утакмица високог ризика, да присталице „велике Албаније“ неце пропустити прилику да се „показу“. Зато су органи реда, БИА и ВОА морале да буду много агилније, да обезбеде проостор око стадиона. Београдјани су, ипак, добро присли, дрон је са цркве/?!?/ могао и бомбу да донесе.

Петар Кнежевић | 14/10/2014 23:58

Брука, срамота,блам.Шефови службе безбедности да дају оставке и одговарају за пропусте.

Никола Словић | 15/10/2014 00:02

Наши навијачи су још пре појаве дрона гађали албанске играче док су изводили корнер, бацали су петарде и бакље у терен, и на крају су утрчали у терен. Све ће то УЕФА узети у обзир и вероватно нас казнити. Што се тиче албанске провокације, она је за сваку осуду. Међутим, слаба ће нам бити утеха да смо били испровоцирани ако будемо кажњени.

Капетан Кука | 15/10/2014 00:10

Не могу да верујем, колики је пропуст наших политичара и безбедњака. Полиција лепо на аеродрому заустави екстремисте са ознакама ОВК и онда телефонира неки политичар из ЕУ, са којима се екстремисти друже и часте, и наши државни органи подвију реп и пусте у земљу ликове са ОВК ознакама? А ови се онда попну на цркву и у комуникацији са братом премијера Албаније пусте дрон, а он га са даљинским командама наведе у стадион где има 40-50.000 људи (?), где је и председник Србије. При томе дрон носи заставу велике албаније и слику а. јашарија, терористе и зликовца из Дренице. Па чему полицијски кордони и претреси навијача на улазу у стадион, кад брат „пријатељске земље“ може да довезе летелицу на стадион и намагарчи комплетну безбедност земље. Па могао је бомбу да унесе. Да ли тај наш политичар, који је попустио под ЕУ налогом да се пусте екстремисти зна где се они сада налазе и где ће бити и шта радити у четвртак? Која неозбиљност и срамота.

са стране | 15/10/2014 00:18

Није ми јасно, како је дрон доспео на врх цркве?

горан ракициц | 15/10/2014 00:28

За недељу дана, треба да додје његов брат, односно премијер албаније у посету насем брату и премијеру. Састаце се два брата плус премијери 22. октобра да потпису градњу пруге и друге посластице. Сад це све то сто треба да нам обезбеди бољу будуцност да пропадне јер су зандари опет претукли нецијег брата.
Морам да приметим да ово висе није власт него прави циркус.

само да питам | 15/10/2014 00:40

Хоће ли овако бити обезбеђење и кад Путин буде долазио? Беспилотне летелице и тако то? А шта каже министар?

ханс кризаниц | 15/10/2014 00:48

небитно је сто је он, брат овога или онога …инцидент је изазвао америцки дрзављанин …!!!

Небојса Бојовиц | 15/10/2014 01:08

Занимљиво је понасање албанских играца који су одмах по скидању заставе са националистицко провокативним садрзајем скоцили да је бране здусно. Да ли це И то бити предмет анализе комисије УЕФА или це јак албански лоби једноставно све преокренути у своју корист као сто то обицно бива?

ДИСКВАЛИФИКАЦИЈА АЛБАНИЈЕ | 15/10/2014 01:26

Обавезна ДИСКВАЛИФИКАЦИЈА Албаније и прогласити Партизан за победника.
Да су навијаци партизана изазвали прекид ФИФА би дисквалификовала Партизан.

Радгост Коритник | 15/10/2014 03:04

„Како је РТС-у потврђено у МУП-у, дрон са заставом пуштен је са крова Цркве Светог Арханђела Гаврила у Хумској улици, а Рамин брат управљао је њоме даљинским управљачем из ВИП ложе.“

-ово је терористичка провокација
– дронови се користе за тероризам
-пун стадион и председник Србије, шта да је дрон имао убојито средство
-провокација пред Војну параду и долазак Путина

Службе безбедности Србије да се опреме и да се војка наоружа против тероризма, бре!

Ово је нажалост доказ наше слабости, и намерно је то урадио БРАТ ПРЕМИЈЕРА, јер хоће да повежу цео инцидент са братом премијера Србије.

Уцити, уцити и само уцити Пера | 15/10/2014 04:00

Уците децо, уците, једино то мозе да вам обезбеди срецну будуцност. Игнориситие примитивизам и примитивце. Будите испред осталих народа интелектуално. Кога брига за фудбал. Мозе УЕФА да им поклони све победе, нека им. Главу горе Срби и Србијо. Правда је спора али достизна. Волите свпју земљу и не цините ниста зло и кварно.

Постени Градјанин | 15/10/2014 04:09

Јос један пут, Србија је доказала својим градјанима да није способна да их застити и да су Срби у својој дрзави градјани петога реда. Представе и изјаве за јавност су цисто мазање оцију вец ослепљеноме народу. Уместо да хапси вец на аеродруму постујуци Устав, законе и обавезе према УЕФА, Србија их пусти „јер тразе стране дипломате“. Затим полиција по налогу владе врси представу за градјане хапсењем брата Албанскога премијера, а затим га одмах пуста „јер су адвокати у Београду у страјку“. Адвокат је могао бити доведен из другога града, без и најмање проблема. Није проблем страјк адвоката, вец реакција Америцке амбасаде на хапсење њиховога дрзављнина. Јос један самар дрзави и градјанима Србије. А сада истрага и казњавање полицајаца који су млатили навијаце који су показивали лицне карте полицији и нису прузали физицки отпор, а затим упркос томе добијали батине. По узору на претуценога брата Александра Вуцица. За Србију је и банана нанотехнологија. Какав самар „угледу“ Србије.

Карта а не застава | 15/10/2014 09:41

Зашто српски медији инсистирају на томе да је дрон носио некакву „заставу“? То је био пропагандни постер-плакат са картом велике Албаније – непостојеће државе. Застава Албаније се вијорила на стадиону усред Београда и нико није имао проблем са заставом.

оливер стојановиц | 15/10/2014 09:52

Пустен? Због страјка адвоката?

Осецам се јадно и бедно ка припарник ове нације и дрзаве која нема елемтарно постовање према себи.

Знаци цовек додје, у сред Београда, пред оцима целе Србије нам лупи самар и …ником ниста

Ко не постује себе, не постују га ни други. КАд их видим како су слозни, како се заједно као један боре за своју идеју…завидим им.

сколас сколски | 15/10/2014 10:17

Ту се ништа не може поводом провокације,Орфи држављанин је Америке,то ће се изгладити на седељкама и диванима.

А сад да ли је то нека порука пред сутрашњи долазак Путина на параду,мора се размислити……..?

= извор: Меч прекинут, ухапшен брат премијера Албаније

*

rokerismoravu каже:

  1. октобар 2014, 09:15 у 09:15

nije to nista novo…prodjite novim pazarom ili presevom,osim turskih i albanskih zastva nista drugo necete ni videti.A nikolic,on je predsednik u bajcetini…

Драган каже:

  1. октобар 2014, 09:20 у 09:20

Дачићу, Вучићу, Нколићу, Диковићу, Стефановићу и остала… ШТА ЋЕТЕ УРАДИТИ АКО СЕ ЈЕДНА ТАКВА ПРОВОКАЦИЈА – ПОЈАВА
ДРОНА СА МАПОМ “ВЕЛИКЕ АМЕРИКЕ И ЕВРОПЕ, ДО УРАЛА“ – догоди на војној паради у Београду, изнад трибине са које посматра параду Владимир Путин?
Да се и ту не појави неки недодорљиви, амерички држављанин,
који ће по хитном поступку бити пуштен – КУЋИ?!
Како је амерички држављанин управљљао дроном који носи
заставу „Велике Албаније“, тако вам је могао и послати пакет са ТНТ експлозивом?!
Ово што је урадио амерички држављанин, то се, недвосмислено, квалификује као терористички акт!!!
Дакле, Дачићу, Вучићу, Николићу, Диковићу, Стефановићу…
оманули сте у безбедносним мерама – ВАЗДУШНИ ПРОСТОР
ВАМ ЈЕ БИО ПОТПУНО НЕЗАШТИЋЕН!
Нисте ви у стању да обезбедите ни говеда, ни козе, ни овце…
Ово је више него довољно озбиљан разлог да Владимир Путин
размотри могућност и отказивања доласка у Србију због овог
пропуста домаћина у обезбећивању оваког скупа високог ризика!!!

Драган Славнић

= извор: Правда: НОВА ПРОВОКАЦИЈА АЛБАНАЦА: Заставу Велике Албаније над Београдом видео Николић и 7 милиона Срба! 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s